ANDERS

terug naar home

De core business van Art Company bestaat uit het inrichten van bedrijven met kunst. Daarnaast staan we natuurlijk altijd open voor andere projecten die gerelateerd zijn aan kunst. Denkt u bijvoorbeeld eens aan relatiegeschenken, kunstboeken en tentoonstellingen. Onderstaand een paar voorbeelden die uit de koker komen van het creatieve team van Art Company.

CASE: kunstboeken


Art Company heeft de afgelopen jaren in samenwerking met bedrijven en kunstenaars een aantal mooie kunstboeken uitgegeven. Sommige boeken gaan over het oeuvre van een kunstenaar en zijn uitgegeven ter gelegenheid van een overzichtstentoonstelling. Van diverse kunstboeken zijn ook limited editions uitgegeven met originele kunstwerken in luxe box gesigneerd en genummerd door de kunstenaar zelf. Ook heeft Art Company in opdracht van bedrijven kunstboeken uitgebracht met daarin beschreven de kunstcollectie van desbetreffend bedrijf.
klik op de foto's om te vergroten

CASE: relatiegeschenken


Kunst als relatiegeschenk. Leuk om te geven en zeer zeker leuk om te krijgen. Art Company heeft bijvoorbeeld een waterkan in een mooie houten kist met transparante deksel ontwikkeld. Elke kan is exclusief en uniek. Ze zijn allemaal handgedecoreerd en gesigneerd door de kunstenaar.
klik op de foto's om te vergroten

CASE: akoestische kunst


Art Company levert kunstwerken die bijdragen aan een prettige werksfeer. Regelmatig worden we gevraagd naar een kunstzinnige oplossing voor een akoestisch probleem. We hebben diverse kunstwerken in stock die bijdragen aan een akoestisch verantwoorde werkomgeving en tevens een lust voor het oog zijn. Zoals plafondobjecten, wandkleden enz. Bij “ingewikkelde” projecten wordt zelfs een professionele akoesticus ingeschakeld.
klik op de foto's om te vergroten