OVERHEID

terug naar home

Art Company mag veel overheidsinstellingen tot haar klantenkring rekenen.
We laten u graag een aantal voorbeelden zien.

CASE: gemeentes


Veel gemeentes hebben een groot aantal kunstwerken in eigendom. Art Company wordt regelmatig ingeschakeld om deze kunst te indexeren om daarna te adviseren over het eventueel plaatsen, restaureren etc., waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met de emotionele en regionale waarde.
klik op de foto's om te vergroten

CASE: kamer van koophandel


Voor de vestigingen van de Kamer van Koophandel Brabant heeft Art Company de kunst mogen verzorgen. Vanwege een jubileum heeft Art Company daarnaast in opdracht van de Kamer van Koophandel een kunstboekje uitgegeven, waarin onder andere kunstenaars aan het woord komen waarvan werken zijn opgenomen in de collectie.
klik op de foto's om te vergroten

CASE: rijkswaterstaat zeeland


Alle openbare ruimtes (gangen, spreekkamers, auditorium enz.) binnen Rijkswaterstaat worden regelmatig van kunst voorzien door Art Company. Hierbij wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met de medewerkers en de omgeving waarin de kunst wordt geplaatst. Ons motto: kunst moet iets toevoegen aan de ruimte.
klik op de foto's om te vergroten

CASE: gemeentelijke openbare ruimtes


Rotondes, pleinen en andere openbare ruimtes zijn vaak aangewezen plekken om kunst te plaatsen. Vanzelfsprekend vergt dit expertise. Kunst moet iets toevoegen op de aangewezen plaats. Art Company wordt door verschillende gemeentes ingehuurd om mee te denken over invulling, kosten en de uiteindelijke plaatsing van de kunstwerken.
klik op de foto's om te vergroten