ZORGINSTELLINGEN

terug naar home

Zorginstellingen besteden de laatste jaren terecht meer aandacht aan de aankleding en het interieur van hun locaties. De bewoners van nu zijn meer bij de tijd en dat vergt ook extra aandacht wat aankleding betreft. Zoals u weet willen de ‘nieuwe ouderen” hun laatste dagen niet meer slijten in gangen met ingelijste puzzels, droogboeketjes en spruitjeslucht. Als zorginstelling investeert u veel in de gewenste, kwalitatieve, uitstraling. Een mooie kunstinvulling van de openbare- en verkeersruimtes draagt ook in dit geval zeker bij aan een aangename sfeer.

CASE: Voorkom wildgroei


Een zorginstelling in het zuiden van Nederland is bezig alle locaties te renoveren zodat deze aantrekkelijker worden voor potentiële bewoners. Aan deze renovatie hangt een behoorlijk prijskaartje. In de praktijk blijkt dat er na de renovatie vrij snel een wildgroei ontstaat van goedbedoelde initiatieven van bewoners en verplegend personeel. De balans vervaagt en de openbare ruimtes zien er daardoor rommelig en niet meer representatief uit. Art Company heeft de openbare ruimtes van deze zorginstelling op een betaalbare en toepasselijke manier van kunst voorzien, waardoor de instelling weer een sfeervolle, toegankelijke en kwalitatieve uitstraling heeft gekregen.
klik op de foto's om te vergroten

CASE: Ziekenhuis


Art Company heeft aan diverse ziekenhuizen in Nederland kunst geleverd. Op deze manier wordt de steriele sfeer in openbare ruimtes onderbroken en ontstaat een fijne en toegankelijke uitstraling voor zowel patiënten en bezoekers, als voor het verplegend personeel.
klik op de foto's om te vergroten

CASE: Sociaal betrokken


Art Company heeft een uniek kunstconcept bedacht waarin bewoners op een heel bijzondere manier worden betrokken bij de invulling van kunst binnen hun zorginstelling. Dit zal door alle bewoners en familie van bewoners gekoesterd worden. Omdat we dit prachtige concept exclusief willen houden, lichten we dit graag in een persoonlijk gesprek aan u toe.